vrijdag 21 februari 2014

WERKZAAMHEDEN AAN DE KADE


Zoals de meeste lezers van deze website ondertussen vast al weten, verzakt de kademuur van de Coohaven.
Als gevolg van de verzakkingen heeft gemeentewerken werkzaamheden gepland om de kademuur te herstellen. De werkzaamheden staan medio dit jaar gepland (rond september is de verwachting).

Als gevolg van deze werkzaamheden moeten de objecten die via project Coolhavenkade zijn geplaatst, tijdelijk worden verplaatst of definitief worden verwijderd.
De keuze voor tijdelijke verplaatsing of definitieve verwijdering hangt af van de kwaliteit van het object, het gebruik en de wensen van de omwonenden en lokaal gevestigde organisaties.

Voor het object op lokatie CHK06/07 is ondertussen bekend dat de deze niet in zijn geheel terug wordt geplaatst. De omwonenden en gevestigde organisaties hebben aangegeven dat het huidige gebruik niet overeenkomst met de lengte van de bank en dat zij in ieder geval een groot deel definitief willen verplaatsen.

Om aan deze wensen te voldoen is gezocht naar een nieuwe locatie. Er is een nieuwe potentiƫle locatie gevonden. Ondertussen zijn er gesprekken gevoerd met Theaterschool Hofplein en bewoners van de Pieter de Hoochstraat om te kijken of zij interesse hebben om mee te gaan in de plaatsing van de bank op deze locatie. De bewoners en vertegenwoordigers van aanpalende organisaties die wij hebben gesproken zijn enthousiast. Zij verwachten de bank te gaan gebruiken en willen meewerken aan het decoreren en schilderen van de bank.

Met dit positieve bericht in de hand, doen wij een aanvraag bij de gemeente.
De wens is de bank begin juni te plaatsen en te decoreren.

Berichten over het traject zijn te volgen via deze website en op facebook: Pieter de Hoochstraat - Rotterdam en Coohaven Kade!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten