vrijdag 3 juni 2011

CHK06/CHK07 ontwerp
de stappen in het proces

Na eerste orienterende gesprekken in de wijk met verschillende partijen over wensen en behoeften, zijn in samenspraak en samenwerking met de mannen van Voerman Wijnen & Terroir Wijnen zijn gesprekken gevoerd met Reinier de Jong om te kijken naar een ontwerp. De gedachten, ideeen, wensen, mogelijkheden en de eerste ontwerpen voor plek6 zijn de revue gepasseerd. Daarnaast zijn gedachten uitgesproken over plek 7 die direct aansluit op plek 6.


Voor de invulling van plek 7 is de leiding van het Leger des Heils geconsulteerd. Met al deze gegevenheden zijn Pepijn Bakker en Renske van der Stoep van MVRDV aan slag gegaan.


het ontwerp


Het resultaat is een lange lange tafel waaraan de verschillende bedrijven en instellingen rondom de locatie zich met elkaar zouden kunnen vermaken door te zitten, eten/drinken, liggen en spelen.


het materiaal
De lange tafel wordt gemaakt van gebruikte pallets en wordt in de rode kleur van het project geschilderd.

Uw visie?
Wat is uw visie op het ontwerp? Wij horen graag wat u ziet in deze lange tafel. Binnenkort wordt het ontwerp gepresenteerd aan de kade. Geef uw reactie via de weblog of mail uw reactie naar coolhavenkade@gmail.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten