dinsdag 17 mei 2011

CHK10 terugkoppeling bijeenkomst 12 mei

Afgelopen donderdag 12 mei bijeenkomst gehouden voor het presenteren van het nieuwe schetsontwerp voor de inrichting van CHK10. De bijeenkomst was drukbezocht. Het bespreken van het ontwerp werd een discussie over het wel of niet kunnen inrichten van de plek met een zit/groen of kunstobject als een plek is aangewezen als hondenuitlaatzone door de deelgemeente. Een groot deel van de aanwezige bewoners zijn tevens hondenbezitters en zij gaven aan dat zij het inrichten van de plek niet ondersteunen als dit op termijn mogelijk betekent dat zij hun honden hier niet langer kunnen uitlaten. Vanuit het project kunnen wij deze garantie niet geven.

Andere bewoners hebben aangegeven weinig te zien in het creeren van een aangename verblijfplaats als dit moet samengaan met een hondenuitlaatplaats. Er blijft ruimte voor de wens meer groen te creeren op de locatie, waarbij de gedachten uitgingen naar het plaatsen van bomen. Deze onderhouden zichzelf en kunnen goed samengaan met de aanwezigheid van honden.
Voor het vervolg van de ontwikkeling van het Coolhaventerras wordt opnieuw gekeken naar wat wel of niet mogelijk en of wenselijk is.

Het Coolhaventerras is in ieder geval vanaf 2005 hondenuitlaatzone.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten