vrijdag 3 juni 2011

ONDERZOEK STUDENTEN HRO



Studenten van de Hogeschool Rotterdam, vestiging G.J. de Jonghweg zijn sinds begin dit jaar aan het werk aan een leeronderzoek voor hun opleiding. Projectorganisatie heeft een onderzoeksonderwerp aangeleverd voor onderzoek. Het onderzoeksonderwerp is gerelateerd aan de vragen rondom het project Coolhavenkade.



Voor de uitvoering van het project is door dienst Stedebouw en Volkshuisvesting de vraag gesteld dat ruimte voor een project als Coolhavenkade zou moeten worden beoordeeld in relatie tot de bestaande particuliere initiatieven in de openbare ruimte. Zowel bij de gemeente als bij de dienst Stedebouw en Volkshuisvesting is geen overzicht van dergelijke initiatieven.


Aan de studenten de vraag een inventarisatie te maken van de initiatieven en een strategie bedenken hoe de gemeente hiermee om zou kunnen gaan.



Op grond van de vraagstelling zijn de studenten op pad gegaan om het gebied te onderzoeken. Via een door henzelf vastgestelde route hebben zijn hun ervaringen en belevingen in korte woorden opgetekend. In bovenstaande kaart een overzicht van de route en de ervaringen. Klik op de afbeelding voor een grotere versie van de kaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten